Fototapet -8-

Fototapetul constituie o modalitate moderna de decorare. Pe langa diversitatea imaginilor aplicate, fototapetul poate fi personalizat de catre client (spre exemplu: se poate aplica un text sau o fotografie proprie).

Diferitele modele alese pentru o incapere pot modifica perceptia vizuala si va ajuta sa le asortati cu stilul mobilierului. Puteti folosi diferite modele pentru a schimba proportiile unei incaperi sau pentru a masca elementele arhitecturale neobisnuite.

Toti pasii pentru amenajarea unei locuinte sunt insiruiti si strans legati, iar in acest proces trebuie sa tinem cont ca suprafetele dominante ale oricarei incaperi sunt in mod evident peretii. Felul in care vor fi decorati acestia  va reprezenta  fundalul pentru toate celelalte elemente pe care le regasim in camera, primul pas din sirul logic al amenajarii interioare.

Ieftin si usor de instalat, fototapetul este alternativa economica si foarte design pentru a decora o camera. Pentru copii, culori vii, personaje indragite si preturi scazute. Fototapetul se livreaza fara adezivul necesar instalarii. Fototapet compus din 4 bucati (scrie pe fiecare ordinea acestuia), hartia are densitate 115g/m2.

Echipa noastra v-a pregatit instructiuni de folosire pe care va recomandam sa le studiati inainte de a va lansa in instalarea produsului pe perete. Fototapetul se instaleaza foarte usor, iar efectul este garantat!

Pentru o alta dimensiune ne puteti contacta telefonic: 0764225985

Spor la decorat!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart